İmplant Tedavisi

Diş İmplant tedavisi, dişleri çürümüş veya çekilmiş olan, ağzında eksik diş bulunan kişilerin dişlerini yerine koymak amacıyla, titanyum bileşiklerinden hazırlanan yapay diş kökleridir. İmplant işlemi bir cerrah tarafından, genellikle anestezi kullanılarak özel titanyum vidaların diş etlerine yerleştirilmesiyle gerçekleştirilmektedir.

İmplant, kök parça ve dişin özünü oluşturan üst parçadan oluşmaktadır; uygulamada öncelikle bir yuva açılmakta ve kök kısmı yerleştirilerek bu yuvaya tutunması beklenmektedir. Daha sonra kemik kaynaşması gerçekleştiğinde diş protezi bağlantısını sağlayacak abutment adı verilen bir parça yerleştirilmektedir. Ardından diş hekimi tarafından, implant üzerine diş protezi yerleştirilerek hastaya diş görünümü ve işlevi kazandırılmaktadır.

Diş implant tedavi süresi genellikle birkaç aylık süreci kapsamaktadır; fakat bu tedavi hastalara dişlerini yeniden kazandıran en etkili ve başarılı yöntemlerden biridir.

İmplant fiyatları, türüne ve yaptırılacağı yere göre değişmektedir; yerli implant daha uygunken yabancı olan daha pahalıdır. Genel olarak implant fiyatları verilen hizmete göre değişmektedir fakat en doğru fiyatlandırma için kliniğimize gelmeniz gerekmektedir.

Diş İmplant Tedavisi Nedir?

Diş tedavisinde amaç kişinin mevcut diş sağlığını korumak, doğal diş varlığını ağızda tutmaktır; fakat kaybedilen tek bir diş bile ağızdaki dengeyi bozarak diş kaybını hızlandırmaktadır. Bu nedenle implant tedavisi ile kişinin kaybettiği dişin yeri doldurularak oluşabilecek diş bozukluklarının ve kayıpların önüne geçilmektedir.

Diş implant tedavisi, bir dişin yerine yerleştirilen metal bir ciltten oluşan bir sistemdir ve bu sistem, vücudun diğer dokularına benzeyen yapıları nedeniyle vücut tarafından benimsenerek normal bir parça gibi işlev görmektedir.

Diş etlerine yerleştirilerek diş etleri tarafından çevrelenen implant bu süreçte, cilt çene kemiğine tutunmaya başlayarak birkaç hafta içinde çene kemiği tarafından çevrelenmektedir.  Daha sonra implant üzerine dişlerin yerine geçen ve dişlerin görünümünü taklit eden özel bir şapka gibi diş protezi takılmaktadır.

Tedavi Özeti

Operasyon Süresi

1- 2 Saat 3 Tekrar

Aneztezi Türü

Lokal Anestezi

Hastane Yatış

Yok

İşe Dönme Süresi

Hemen

Garanti Türü

Ömür Boyu Garanti

Konaklama

Lüks Otel

VIP Transfer

Evet

İmplant tedavisi nasıl yapılır, hangi süreçleri içerir?

İmplant tedavisi lokal anestezi ile uyuşturma sonucu basit ve ağrısız bir şekilde implant yerleştirilecek kemiğe bir yuva hazırlanarak gerçekleştirilmektedir. İmplant tedavisi süreçleri şu adımları içermektedir:

  1. Konsültasyon ve muayene: İmplant tedavisine uygun olup olmadığınızı belirlemek için diş hekimi tarafından yapılan bir konsültasyon ve muayene işlemidir. Bu aşamada, diş hekimi diş etlerinizi inceleyerek güçlü ve sağlıklı olup olmadıklarını değerlendirmekte ayrıca, implant yerleştireceği alanın doğru boyutta ve şekilde olup olmadığını da belirlemektedir.
  2. Diş eti hazırlığı: Eğer implant yerleştirilecek alanın doğru boyutta ve şekilde değilse, diş etlerini düzgün bir şekle getirmek için diş hekimi cerrahi işlem yapılmaktadır.
  3. İmplant yerleştirme: Bu aşama birkaç saat sürebilmektedir ve diş hekimi anestezi uygulayarak implantı diş etlerine yerleştirmek için cerrahi bir işlem gerçekleştirmektedir.
  4. İyileşme süreci: İmplant yerleştirildikten sonra, diş etlerinin iyileşme süreci başlamakta, bu süreç, birkaç hafta sürebilmektedir ve hasta diş hekimi tarafından yönlendirilmektedir.  İyileşme sürecinin tamamlanmasından sonra ise diş hekimi bir protez yaptırarak implant üzerine yerleştirmektedir.

Bu süreçler, her birey için farklılık gösterebilmektedir bu nedenle diş hekimi tarafından kişiye özel olarak hazırlanan bir tedavi planına göre yapılmaktadır.

İmplant tedavisi hangi durumlarda uygulanır?

İmplant tedavisi, dişleri çürümüş veya çekilmiş olan, çene kemiğinde yeterli diş bulunmayan fakat sağlıklı ve kalın diş etlerine sahip kişilere diş hekimi tarafından uygulanmaktadır. Diş çekimi yapılan hastalarda zamanla çene kemiğinde erime görülmekte, implant uygulanması ise bu erimenin önüne geçmektedir. Ayrıca implant uygulamasında diğer dişlerden destek alınmadığından köprü diş işlemlerinden daha güvenli olmaktadır.

Öncelikle hekim tarafından dişlerinize röntgen çekilerek, çene kemiğinizin ve mevcut diş durumunuzun implant tedavisi için uygun olup olmadığı kontrol edilmelidir.

Genellikle sigara içen hastalarda implant tedavisi olumsuz etkilenebilmektedir bu nedenle diş hekiminin tavsiyelerini dikkate alarak diş fırçalama, diş ipi kullanma gibi alışkanlıklar kazanmanız gerekebilmektedir.

İmplant tedavisinin yararları nelerdir?

Kişinin kaybettiği diş yerine implant ile yeni diş yapılarak, çiğneme sisteminin sağlığı ve fonksiyonu artırılmaktadır. Doğal diş formunda estetik bir diş elde edilirken, çevredeki dişlerin, implant tedavisi ile diş boşluğuna kayarak şekil bozukluğu oluşturması da engellenmektedir. Bunun yanında diş çekimi ile oluşan boşlukta zamanla meydana gelen kemik kaybı da implant yapılarak önlenmektedir.

Kaybedilen her diş için bir implant mı gerekir?

Kaybedilen her diş için bir implant gerekmez; fakat hastanın ağız ve diş sağlığı uygun olduğunda genellikle hekimlerin tercihi implant uygulamasından yanadır. Bunun için öncelikle röntgen çekilerek hastanın muayene edilmesi gerekmektedir.  Hastanın diş kaybının nedeni çürük veya diş eti hastalığı ise doktor farklı uygulamaları tercih edebilmektedir. Hangi yöntemin en uygun olduğu, kişinin diş kaybının nedenine ve diğer faktörlere göre değişmektedir. Örneğin, eğer bir diş çekilmesi gerekiyorsa ve yanındaki dişler sağlamsa, diş hekimi bir diş protezi veya bir köprü yaptırmayı tercih edebilmektedir. Ancak, eğer bir diş çekilmesi gerekiyorsa ve yanındaki dişler zayıf veya çekilmişse, diş hekimi bir implant tercih edecektir.

Bazı durumlarda ise iki implant aralıklı şekilde uygulanarak üzerine köprü protezi yapılabilir; fakat yerleştirilecek implant sayısı için de klinik ve radyografik muayene yapılması gerekmektedir.

Damak (hareketli) protez kullanan hastalar implant tedavisinden yararlanabilir mi?

Damak (hareketli) protez kullanan hastalar implant tedavisinden yararlanabilirler. Ancak, implant tedavisinin başarısının önemli bir faktörü olan kemik dokusunun yeterli miktarda olup olmadığına bakılması gerekmektedir. Eğer kemik dokusu yeterli miktarda yoksa, implant işleminin tutunması için öncelikle kemik eksikliğinin giderilmesi gerekecektir. Bu, kemik nakli veya kemik üretimini artırmak için özel bir protez kullanılabilir; ayrıca, damak protez kullanan hastaların implant tedavisinden yararlanabilmeleri için protezlerinin doğru bir şekilde kullanılıp kullanılmadığı da değerlendirilmelidir. Eğer protezler doğru bir şekilde kullanılmıyorsa ve bu nedenle implantların tutunması zorlaşıyorsa, protezlerin kullanımı konusunda eğitim alınması gerekecektir.

İmplant işleminin köprü yapımı ile karşılaştırıldığında avantajı nedir?

Dental implant ve diş köprüleri iki farklı diş tedavi seçeneğidir ve her ikisi de dişlerinizi yerine oturtmak için kullanılmaktadır. Fakat, implant ve diş köprülerinin birbirinden farklı avantajları ve dezavantajları bulunmaktadır, implant diş kaybının yerine geçen titanyum vida ile uygulanırken köprü yapay bir diştir ve alanı doldurmak için kullanılmaktadır.

Tek diş eksikliği veya birden fazla diş eksikliği bulunan kişilerde klasik köprü yapımında kayıp diş boşluğunun önündeki ve arkasındaki dişlerin kesilmesi, küçültülmesi ve madde kaybına neden olunması söz konusudur. Oysa implant işlemi uygulandığında herhangi bir dişin kesilmesine gerek kalmamakta, eksik dişin önce kökünü taklit eden implant yerleştirilerek daha sonra üst protezi (diş) yapılarak dişsizlik giderilmektedir.

Herkese implant uygulanabilir mi?

Her hasta için implant uygulaması uygun olmayabilir bunun için bazı ön koşullar vardır ve bu ön koşulların yerine getirilmesi gerekmektedir. Örneğin, implant uygulaması için hastanın sağlıklı bir diş eti ve kemik yapısına sahip olması gerekmektedir. Ayrıca, sigara içenler veya diş eti hastalıkları olanlar implant uygulaması için uygun olmayabilirler bu nedenle diş hekimi muayene sonrası hastanın uygunluğu hakkında bir karar verebilmektedir.

Genel olarak bazı istisnai durumlar haricinde herkese uygulanabilen diş implant tedavisi başarılı bir tedavi şeklidir. İmplantın yerleştirilebileceği kalınlıkta, yükseklikte ve kalitede kemiği olan herkese hekim tarafından ağız sağlığı değerlendirilerek implant yapılabilmektedir.

Bazı kişilerde diş ve dişeti iltihapları çevrelerindeki kemik dokusunun erimesine ve azalmasına sebep olmaktadır. Bu nedenle bir dişin çekimine karar verilmişse kemik kaybına neden olmamak için diş çekimin hemen yapılması fayda sağlamaktadır.

İmplant öncesi dikkat edilmesi gerekenler nelerdir?

İmplant öncesi diş hekimi tarafından kişinin diş ve kemik sağlığı kontrol edilerek işlem için uygun olup olmadığına bakılmalıdır. İmplant planlaması için radyolojik muayene yapılarak hastanın kemik kontrolü yapılmakta ve hangi implantın uygun olacağı konusuna karar verilmektedir. Bu işlemlerde ağız hijyenini sağlamak oldukça önemlidir bu nedenle günde en az 2 kere diş fırçalamak gerekmektedir. İşlem öncesi sigara kullanmak enfeksiyon riskini artırabileceğinden sigarayı bırakmak ya da azaltmak da oldukça önemlidir.

İmplant sonrası dikkat edilmesi gerekenler nelerdir?

Diş implant takıldıktan sonra hastaların, diş hekimi tarafından verilecek olan talimatlara uyması son derece önemlidir. Bu önerilerden bazıları İlk 24 saat içinde yumuşak gıdalar tüketilmesi ve İlk birkaç gün yumuşak, kolay sindirilebilir gıdalar tüketilmesidir. Bunların yanında ağrı kesici ilaçlar kullanılması, diş implant uygulaması sonrasında hekim tarafından verilecek ağrı kesici ilaçların düzenli kullanılması da önemlidir. İmplant takıldıktan sonra, diş eti bölgesinin fırçalanarak temiz tutulması, doktorun önerdiği macunun kullanılması ve sigara içiminin bırakılması ya da azaltılması uygulamanın başarısını artıracaktır.

İmplantı Vücut Kabul Etmezse Ne Olur?

İşlem sırasında, implant vücuda yerleştirildiğinde vücut tarafından kabul edilmesi gerekir; ancak, bazen vücut implantı kabul etmeyebilir ve bu durumda implant başarısız olabilmektedir. İmplantın bu şekilde vücut tarafından reddedilmesi nadir bir durumdur ve “implant reddi” olarak adlandırılmaktadır. Genellikle sağlıklı bir diş eti ya da kemik yapısı olmayan hastalarda daha sık görülmektedir. Bunun yanında sigara içenler veya diş eti hastalıkları olanlarda implant reddi riski daha yüksek olmaktadır. İmplant reddi belirtileri arasında ağrı, şişlik ve diş eti çekilmesi görülebilmektedir ve bu belirtilerden biri ya da birkaçını fark edildiğinde, derhal diş hekimine başvurulmalıdır.

Hangi durumlarda implant uygulaması risklidir?

Bazı durumlarda implant uygulaması zararlı olabilmektedir bu durumlara iyileşmeyi etkileyen diyabet ve kronik kardiyovasküler hastalıklarla hamileler örnek gösterilebilmektedir. Bunun yanında kemik gelişimi tamamlanmamış olan gençler, baş ve boyun bölgesine yüksek dozda radyoterapi uygulanmış kişiler ve madde bağımlılarında da implant uygulaması riskli olabilmektedir.

Çok miktarda sigara kullanan kişiler, yüksek tansiyon, bağ dokusu hastalıkları, hemofili ve önemli bağışıklık sistemi yetersizlikleri gibi kronik hastalıkları olan kişilerde de implant risklidir. Son olarak kortikosteroid ya da immün sistemi baskılayıcı ilaç kullanan hasta gruplarında implant uygulaması risklidir ve başarısızlıkla sonuçlanabilir hekim uygun görürse implant yapılabilmektedir.

İmplant öncesi tomografi çektirmek zorunlu mudur?

İmplant öncesi bir tomografi çektirilmesi, implant yerleştirilecek olan yerin kemik yoğunluğunu ve anatomisini değerlendirmeyi kolaylaştırdığından, tomografi çektirilmesinin yararlı olacağı düşünülmektedir. Bu sayede implant yerleştirilirken olası zorlukların önceden tespit edilebilmesi ve gerekli önlemlerin alınabilmesi mümkün olacaktır. Ancak implant öncesi tomografi çektirilmesinin zorunlu olup olmadığı, hekimin değerlendirmesine göre belirlenmektedir.

İmplant tedavisi acı verir mi?

İmplant tedavisi de diğer cerrahi işlemler gibi lokal anestezi ile yapıldığından uygulama sırasında ağrı ya da acı hissedilmemektedir. Lazer destekli olarak yapılan uygulamalarda ise genellikle işlem sonrası şiş ve ağrı da oldukça düşük seviyede hissedilmektedir. Doktor tarafından verilen ağrı kesiciler ile işlem sonrası hissedilecek ağrıların da önüne geçilebilmektedir.

İmplant yapılacak bölgede yeterli kemik yoksa nasıl bir yöntem uygulanır?

İmplant yapılacak bölgedeki kemiğin yoğunluğu, yüksekliği ve kalınlığı önemli olduğundan yeter ki kemik olmadığı durumlarda, değişik tekniklerle kemik oluşturulmaktadır.

İmplant yapılacak bölgede yeterli kemik yoksa, genellikle implantın yerleştirileceği yerde kemik olmayışını gidermek amacıyla kemik ekleme (kemik nakli) işlemi uygulanmaktadır.

Kemik ekleme işlemi, diş hekimi tarafından birkaç saat süren bir operasyondur ve anestezi altında yapılmaktadır.  İlk olarak, implantın yerleştirileceği yer temizlenir ve kemik eklenecek yer belirlenir, ardından kemik dokusu, hekim tarafından kemik eklenecek yerden alınarak implantın yerleştirileceği yere eklenmektedir. Kemik ekleme işlemi sonrasında ise, implantın yerleştirileceği yerde birkaç gün sıkıştırılarak yara iyileştikten sonra, doktor tarafından implantı yerleştirilmektedir.

İmplant yapılana kadar dişsiz mi kalınır?

Eğer bir diş implant yapılmadan önce çıkarılmışsa, o dişin yerine geçici bir protez diş yerleştirilebilir böylece implant yapılana kadar dişsiz kalınmaması sağlanmaktadır. Eğer bir diş implant yapılmadan önce çıkarılmamışsa, o dişin yerine geçici bir protez yerleştirilemez, o takdirde dişsiz kalınır. Ancak, implant yapıldıktan sonra, implantın yerine yeni bir diş üzerine çıkarılabilir bir kapak yerleştirilerek dişsiz kalınması engellenmektedir.

Tam dişsizliklerde ya da bazı durumlarda oluşan kısmi dişsizliklerde Bredent Fast&Fixed tekniği uygulanarak anında sabit geçici diş yapmak mümkündür.

İmplant komplikasyonları nelerdir?

İmplant komplikasyonları arasında genellikle enfeksiyon, implantın kayması, reddedilmesi, ağrı, kanama gibi sonuçların görülmesi mümkündür.  İmplant yerleştirilirken veya sonrasında enfeksiyon oluştuğunda ilaçlarla tedavi edilebilir, ancak bazen implantın çıkarılması gerekebilmektedir. Reddedilmesi durumunda ise implant vücut tarafından yabancı bir cisim olarak algılanmaktadır bu nedenle çıkartılması gerekmekte, ağrı görülen durumlarda ise ilaçlarla tedavi edilmektedir. İmplant yapılırken kanama görülen durumlar genellikle basit bir şekilde kontrol altına alınmaktadır; fakat bazı durumlarda daha ciddi bir tedavi de gerekebilmektedir.

İmplant Fiyatları ne kadar?

İmplant fiyatları Türk Diş hekimleri Birliği tarafından belirlenmekte ve belirlenen fiyatlar kullanılan malzeme ücretlerini içermemektedir. Ayrıca rekabet şartlarından dolayı fiyat paylaşılması yasaktır bu nedenle hem fiyat bilgisini öğrenmek hem de ihtiyacınız olan tedaviyi öğrenmek için kliniğimize gelmeniz uygun olacaktır.

İmplant Tedavisi Hakkında Sık Sorulan Sorular

İmplant uygulamasının en önemli avantajlarından biri uzun süre kullanılabilir olmasıdır ve ağız hijyenine dikkat edildiğinde en az 10 yıl kullanılabilmektedir. Diş İmplantının güvenirliği ise %99 civarına yakındır bu güvenirlik oranın, yükselmesi ya da düşmesi kişinin implantına nasıl baktığına bağlı olmaktadır. Aynı zamanda çene kemiğine vidalanan implantlar, bitişik dişlerin düzeltilmesi için de kullanılmaktadır. İmplant üzerine yapılan protezler, gerçek dişlerin yerini alarak oldukça doğal bir yapı oluşturmaktadır ve eksik dişlerin yerine konulması sürecinde, sağlıklı dişlere dokunulmamaktadır.

Diş implantları, kemik üzerine yerleştirilerek vücut tarafından benimsenmektedirler bu işlem ardından, implant üzerine bir "abutment" (bağlantı parçası) yerleştirilerek bu abutment üzerine de diş protezi yapılmaktadır. Bu şekilde, diş implantları doğal dişler gibi görünürler ve vücut tarafından benimsenirler; fakat implantların rengi doğal dişlerin rengine tam olarak uymayabilir bu nedenle doğal diş rengine boyanması gerekmektedir. Bunun dışında diş implantları doğal dişler gibi tam olarak aynı şekilde çalışmayabilirler; yani implantların çene kemiğine olan tutunma gücü doğal dişlerinkine göre daha az olabilmektedir. Diş hekimleri implant işleminin doğal sonuçlanması için çeşitli yöntemler kullanarak mümkün olduğunca doğal bir görünüm sağlamaktadır.

Kemik gelişimi tamamlanmamış bireylerde implant uygulaması için 18 yaşın doldurulmuş olması uygun görülmektedir. Erişkin insanlar içinse yaş sınırı bulunmamaktadır ve kemik yeterliliği olan herkese uygulanabilmektedir.

İmplantların başarısı hastanın genel sağlık durumuna, kemik yoğunluğuna, implantın bakımına, hastanın diş eti sağlığına ve uygulamanın doğru yapılmamasına bağlı değişmektedir. Ayrıca, çok fazla sigara içilmesi ya da aşırı alkol kullanılması durumunda uygulama sonucu olumsuz etkilenecektir bu nedenlere bağlı olarak başar oranı % 90-100 arasında değişmektedir.

Kemik yoğunluğu düşük olan bölgelerde implantların tutunma oranı düşük olabilir bu nedenle, kemik yoğunluğu düşük olan bölgelerde implant uygulaması mümkün olmayabilmektedir. Kalp hastalıkları, diyabet ve kemik yapısı bozuklukları gibi bazı sistemik sağlık durumları da implant uygulamasının başarısını olumsuz etkileyebilmektedir. Bunların yanında Sağlıklı diş etleri, implantların daha iyi tutunmasını ve başarılı bir şekilde işlev görmesini sağladığından, diş eti sağlığı bozuk olan bölgelerde de implant uygulaması mümkün olmamaktadır. Alkol ve sigara kullanımı, implantların tutunma oranını azaltabilir ve implantların çabuk kaybolma riskini artırabilir bu nedenle, işlem yapılması planlanan hastalarda bu konuların ele alınması önemlidir.

İmplantlar vücut tarafından reddedilebilirler, bu duruma implant reddi denmektedir fakat oldukça nadir rastlanan bir durumdur. İmplant reddi, vücutta uyum sağlamaması sonucu ortaya çıkan bir durumdur bu nedenle, uygulama yapılacak hastalarda, implantın vücutta uyum sağlaması açısından potansiyel risklerin değerlendirilmesi önemlidir. İmplant uygulamasını yapacak olan diş hekimi ve ekibinin deneyimi ve becerisi önemlidir; ayrıca, implant uygulaması için yeterli kemiğin olması ve diş eti sağlığının iyi olması da önemlidir.

Diş implantları, vücudun diğer dokularına benzeyen yapıları nedeniyle vücutta yabancı bir madde olarak algılanmazlar, vücut tarafından benimsenerek normal bir parça gibi işlev görmektedirler.

İmplant Yerleştirme operasyonu implant sayısına ve hastanın genel sağlık durumuna bağlı olarak yarım saat ila birkaç saat arasında değişmektedir. Operasyondan sonra, implant ile kemiğin kaynaşması için 2 ila 4 ay süresince beklemek gerekecektir, ardından implantlar üzerine, birkaç seans süren bir uygulama ile protezler yerleştirilmektedir.

İmplantların ömrü, düzenli bakım yapıldığında 20 ila 30 yıl arasında değişkenlik göstermektedir bu nedenle 6 ayda bir diş hekimine gidilerek diş bakımı yaptırılması önemlidir.
Uzmanlarımız sorularınızı cevaplıyor

Bizi arayın veya aşağıdaki formu doldurun, sizinle en kısa sürede iletşime geçelim.

Ixora Life Clinic
Bize Ulaşın
Hasta Yorumları

1.5 hafta öncesinde anneme gözaltı ve göz üstü için estetik operasyonu yaptırdık. Annemin tansiyonla ilgili sıkıntısı olduğundan operasyondan co..

Melisa yılmaz

Dün klinikte göz torbalarım için bir operasyon gerçekleştirdim araştırmalar sonucunda en iyisinin ixora klinik oldugunu gözlemledim kendi içimde endiş..

Salih Gürgen

Operasyonumu dun yaptırdım gayet ağrısız ve sohbet ederek geçti. Ekim yaptırdığım oda gayet sterildi. Doktorun ilgisi ile kafamdaki soru işaretleri gi..

Cinar Berna

Merhaba bu klinikle bir arkadaş tavsiyesi üzerine tanıştım bir burun estetiği yaptırmak için güzel ve temiz bir yer arıyordum daha sonrasında ixora kl..

Ferhat Babat

Annem ve kendim için dolgu ve botoks uygulaması için ixora ile yollarımız kesişti. İşlem uygulaması sırasında ilgili alaka, sonuçundan ve doğal görünü..

Gamze Yıldız

Arkadaşım ameliyatını A sınıf bir hastanede oldu,odamız gayet ferah ve güzeldi.Doktor bey sağolsun sürekli ilgilendi,bilgi verdi.Kesinlikle tavsiye e..

İlayda Güleç

Saç ekimi yaptırdım ve şuan çok memnunum bunun için ekibe ve doktoruma teşekkür ederim ..

Emre Aslan

14 Temmuz'da Ixora Life'da göğüslerimi küçülttüm. İrtibat kişim Meltem Hanım çok kibar ve her zaman yardımcı oldu. Planlama WhatsApp üzerinden yapıldı..

Sevgi
Ixora Life Clinic Tedavi Planınızı Oluşturmaya Başlayın!
Online Konsültasyon

Ön talep formunu doldurarak
bize ulaşabilirsiniz.

Whatsapp Üzerinden Bize Ulaşın
90 533 011 76 81
Benzer Tedaviler
20
Eylül

Kanal Tedavisi Nasıl Uygulanır? Kanal tedavisi dişin çürüme ve iltihaplanma seviyesine göre bir vey..

Devamını oku
20
Eylül

İmplant tedavisi nasıl yapılır, hangi süreçleri içerir? İmplant tedavisi lokal anestezi ile uyuştur..

Devamını oku
20
Eylül

Diş Beyazlatma Her Diş Renginde Aynı Sonucu Verir mi? İşlemden en iyi sonucu alabilmek için oluşmuş..

Devamını oku
20
Eylül

Hollywood Gülüşü kimlere uygulanabilir? Hollywood Gülüşü ince dişlere sahip kişilere, diş rengini a..

Devamını oku